Süre : 30 dakika
Malzemeler
- 1 kg patates
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 adet kırmızı biber
- 1 kase konserve bezelye
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
- Tuz , karabiber
- Mayonez,ketçap
Yapılışı
- Patatesleri haşlayıp , soyup rendeleyin.
- Sıcakken tereyağ , ince doğranmış kırmızı biber ile iyice karıştırın.
- Yağlanmış fırın kabına yayın.
- Üzerine kremayı döküp kaplayın.
- Sucuk ve sosisi ince doğrayın.
- Mısır , bezelye ,sucuk ve sosisi karıştırıp kremanın üzerine ekleyin.
- Kaşar peyniri serpip 200 derece ısıtılmış fırında peynirler eriyinceye kadar pişirin.
- Mayonez ve ketçapla servis yapın.
Afiyet Olsun ...