Sosyal Medya Hesaplarımız

Ekler



Mutfak: Fransa
Süre: 20-40dk

Malzemeler
  • 1.5 Bardak Süt
  • 2/3 Bardak Şeker
  • 6 Çorba Kaşığı Un
  • 3 Çorba Kaşığı Margarin
  • 3 Yumurta Sarısı
  • 1 Çay Kaşığı Vanilya
  • 2 Çorba Kaşığı Kakao



Yapılışı


  1. Eklerin hamuru profiterol hamuruyla ayni şekilde yapılır.
  2. Ekler malzemelerini kullanarak profiterol hamuru tarifiyle hamuru hazırlayın.
  3. Hazırladığınız eklerlerin üzerine çok az çikolata sosu dökerek soğuduktan sonra servis yapın.




Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :
 
Tüm Hakları Saklıdır
2014 Oktay Usta | En Lezzetli Tarifler
Tema Yapımcısı